KOCAELİ / GEBZE - Gebze STFA Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Gebze STFA Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Cumhuriyet Mah. 2253.Sok No3/1 Gebze/KOCAELİ
Vizyon
VİZYONUMUZ Okulumuzun vizyonu; çağdaş,bilimsel,kültürel ve mesleki bilgiye sahip,yabancı dil bilen,çevresi ile dengeli ve uyumlu ilişkiler kurabilen,yüksek öğrenime hazır,Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı,özgür düşünebilen yaratıcı bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Öğrencilerimizin; Mesleki alanlarında bilgili, becerili ve özgüvenli olmalarını, Edineceği mesleki kariyeri geliştirmeyi düşünen, bu nedenle üniversiteyi hedefleyen bireyler olmalarını,Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, Her türlü teknolojik gelişmeyi takip edebilmelerini ve bu gelişmeleri kendi alanlarında uygulayabilmelerini,Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını,Çevresi ile dengeli ve uyumlu ilişkiler kurabilen sağlıklı bireyler olmalarını,Yönetici, öğretmen, veli, personel, sivil toplum örgütleri ve öğrencilerin işbirliği ile okulu, çevrede ve bölgede modelyapma inancıyla çalışmalarını,Öğrencilerin, Atatürk ilke ve inkılaplarına ve anayasada ifadesini bulan Atatürk milliyetçiliğine bağlı, demokratik ve laik davranışları benimseyen, beceri düzeyi yüksek bir Türk vatandaşı olarak yetişmelerini sağlamaktır.
Öğretim Şekli :Normal Tam Gün,Tam yıl
Kalorifer-Doğalgaz