KOCAELİ / GEBZE - Gebze STFA Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

May

Okulumuz 12. sınıfları üniversite tercih günlerine katıldı.

May

Okulumuz 11-I sınıfı öğrencisi Berfin Doğan İstiklal Marşı okuma yarışmasında ilçe 3.sü olmuştur

Kas

Saat 09:05 de sirenlerin çalması ile Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk saygı duruşu ile anıldı.Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz tarafınfan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk anma programı kapsamında şiirler okundu, konuşmalar yapıldı.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu program kapsamında coşkuyla kutlandı.

Haz

Okulumuz yılsonu töreninden kareler

Haz

Nobel Ödülü sahibi Prof. Dr. Aziz SANCAR, Gebze Teknik Üniversite´nde kendi adı verilen "Aziz Sancar Biyolojik Saat Laboratuvarı"nın açılışını yapmak ve konferans vermek üzere Gebze´ye teşrif ettiler. Konferansa okulumuzdan Dr. Elvan BEYHAN ve Gülden DOĞAN katılmıştır.

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları

Güneş Enerjisi ile Dolan Fotovoltaik Piller